Obiad (przelicznikowo 2,5porc mięsa/os.): |
---|
Rosół z lanymi kluseczkami |
Rolada z karkówki ze śliwką |
Filet z kurczaka zapiekany w porach z parmezanem |
Zrazy wieprzowe w sosie |
Schab szpikowany boczkiem i papryką w duszonych jarzynach |
Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce |
Ziemniaki gotowane z koperkiem |
Ziemniaki pieczone w ziołach |
Bukiet surówek |
Deser (100g tort + 180g ciasto): |
Tort Truskawkowy z dedykacją |
Sernik, krówka, ciasto z galaretką |
Kawa, herbata, dodatki. |
Zimne zakąski (przelicznikowo 3 por/os.): |
Dorsz atlantycki ze szpinakiem i serem feta |
Polędwica z twarożkiem w sosie czosnkowym |
Rolada z kurczaka w sosie ziołowym |
Schab po farmersku |
Indyk w dwóch kolorach |
Sałatki (przelicznikowo 120g/os.): |
Gyros z pieczonym filetem z kurczaka |
Smakosz na bazie ryżu, warzyw i żółtego sera |
Pieczywo |
Kolacja na ciepło: |
Ragout wieprzowe z warzywami |
Napoje : |
Soki owocowe 100% |
Woda mineralna z cytryną |
Koszt całkowity: 220,00 zł/os. |